Šmakoun na neděli

Šmakoun na neděli

Ingredience

Šmakoun
cibulka
pórek
žampióny
olej
sójová omáčka
kmín
bazalka
sůl

Postup

Cibulku, jemně nakrájený pórek a nakrájené žampiony osmahněte na malém množství tuku a poduste v malém množství vody. Ochuťte kmínem, sójovou omáčkou, bazalkou a solí. Na tento základ přidejte na nudličky nakrájeného Šmakouna a krátce poduste. Směs můžete zahustit troškou škrobu. Možno podávat s rýží nebo bramborami.

Tip: Směs se Šmakounem můžeme také nechat vychladnout a pak smíchat s jemně nakrájenou zeleninou, např. hráškem, kukuřicí, mrkví, čínským zelím, a dochutit olivovým olejem či dresinkem. Získáte tím osvěžující salát.

Složení

Bílkoviny: 29 % Sacharidy: 18,5 % Tuky: 10 %

Výživové hodnoty na jednu porci

280 kcal

Potřebujete poradit?


Nahoru