Mexický dip

Mexický dip

Ingredience

100 g sušených rajčat, 100 g čerstvých rajčat, 1 menší červená cibule, 1 stroužek česneku, 1 červená paprika, 1 chilli paprička, 2 lžíce rajčatového protlaku, 50 ml vývaru DIETESSE.3, 1 lžíce stéviového sladidla PECVA, pepř

Postup

Sušená rajčata pokrájejte na malé kostičky, čerstvá rajčata oloupejte a pokrájejte na kostičky. Cibuli nakrájejte na menší kostičky a česnek prolisujte. Papriku i chilli papričku zbavte semínek a nakrájejte na kostičky. Všechny suroviny kromě čerstvých rajčat dejte vařit společně s protlakem a vývarem DIETESSE.3, asi po 10 minutách přidejte čerstvá rajčata a vařte ještě asi 5 minut. Dochuťte stéviovým sladidlem PECVA a pepřem.

Potřebujete poradit?


Nahoru